Алуминиева и PVC дограма, Системи от стъкло, обшивки от bond, зимни градини, фасадни обшивки

За нас

"Дивес Инженеринг" ООД е дружество специализирано в производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, обшивки от BOND, системи от стъкло, стъклени окачени фасади - структурни и капачкови. Специализирани сме в производството на вентилируеми фасади - от HPL плоскости, алуминиеви композитни панели, фиброциментови и керамични плоскости, гранитогресни плочи. Слънцезащитни системи и парапети, както стандартни, така и по индивидуални проекти.

Политиката ни е иновационна, като винаги е сред първите в предлагането на нови системи и решения и не се бои от предизвикателства. Участва в разработването на детайли на редица знакови обекти още в идейна фаза. С големия опит натрупан през годините, се нареждаме сред водещите в страната.

"Дивес Инженеринг" ООД е член на Камарата на строителите в България. Производствената и складова база на "Дивес Инженеринг"  се намира в гр. Добрич, с предствителен офис в гр. Варна.  "Дивес Инженеринг" ООД има реализирани обекти по цялата територия на Република България и в други държави от Европейския съюз.

Качеството на продуктите, които фирмата предлага се дължат на дългогодишния опит на активно работещите в управлението съдружници и отговорните квалифицирани монтажници и ръководен персонал.

"Дивес Инженеринг" ООД, счита себе си за надежден и коректен партньор.