Алуминиева и PVC дограма, Системи от стъкло, обшивки от bond, зимни градини, фасадни обшивки

Вентилируеми фасади > Фиброциментови > SWISSPEARL

Вентилируеми фасади, Фиброциментови, SWISSPEARL

Swisspearl (Швейцария) е водещ европейски производител на цимент-композитни фасадни системи за качествена архитектура от висока класа. Разполагат с уникална технология на оцветяване, ноу-хау за фасадите и компетенции в системите на подсилените циментови панели, специално проектирани с покритие, устойчиво на атмосферни условия.

Swisspearl е единственият производител на цимент-композитни панели в света, който редовно пуска на пазара нови системи и продукти, стараейки се непрестанно да удовлетвори развиващите се желания на архитектите. 

Преди да достигнат пазара, всички продукти са напълно изпитани с дългосрочен тест за устойчивост на атмосферни условия. Тези висококачествени продукти помагат на дизайнерите да реализират концепциите си така, че по-добре да удовлетворят желанията и потребностите на клиентите.

Уникалните материали и революционния процес на оцветяване на SWISSPEARL®’s първоначално бяха пилотирани от Eternit Switzerland. Те са основата на забележително разнообразие от фасадни панели, които предлагат огромна творческа свобода в сферата на фасадния дизайн. Една от изключителните характерискити напродуктите са уникалните повърхности, идеално подходящи за придаване характер на всяка сграда. SWISSPEARL® притежава ненадмината кометентност и ноу-хау в областта на специфичните цветове. През последните 15 г., са били изработени повече от 2000 модифицирани цветове, специално адаптирани спрямо изискванията на архитектите. 

 

SWISSPEARL CARAT SL

Панелите CARAT SL са оцветени до сърцевината, с прозрачно или цветно покритие тон в тон. Уникалният, естествен вид и вечна красота на монолитните материали сделикатната им, изискана текстура, придават вълнуващ и благороден характер на всяка сграда. Налични в широк спектър от допълнителни нюанси, CARAT SL са най-луксозното фасадно решение за създаване на контраст и зашеметяващ ефект, като същевременно се сливат хармонично с околната среда.

 

SWISSPEARL REFLEX

Тези хай-тек панели също са оцветени до сърцевината си и имат искряща повърхност с чиста акрилна основа. Промяната в осветлението и посоката на наблюдение резултират в зашеметяващи цветови нюанси. Можете да получите тези панели в 14 различни нюанса. Те са особено подходящи за съвременнисгради с много модернаархитектура, без значение размера и формата, на всяко кътче от планетата.

 

SWISSPEARL XPRESSIV

Най-новото поколение панели с много ярка текстура, са създадени да придадат елемент на уникалност на всяка фасада, без значение големината й. Цветовете „циментовосиво”, „тъмносиво”, „кафяво” и „черевно” се предлагат във вариант оцветен до сърцевината панел, а другите четири са подобрени с повърхностно покритие с прозрачен пигмент. Разбира се, автентичните материали притежават същото отлично поведение и дълготрайност, както и останалите панели от Swiss Collection.

 

SWISSPEARL PERFORATIONS

Дупки, процепи и перфорации във всевъзможни форми – те позволяват на архитекта да изрази индивидуалната си визия за всяка сграда. Перфорираните панели могат да имат специфични функции (щори, сенници, разделители, звукоизолатори) или да са просто декоративни. Те могат да се използват самостоятелно или заедно с обикновени панелиSWISSPEARL в същите или различни цветове, или пък с други материали. Различните видове перфорации (с размер минимум 20 мм) обикновено са с шлифовани ъгли, което допринася за изключитеното качество на завършващия материал.